Massage

Udover ren velvære har massage mange fordele.
Massage løsner op i muskler. Under behandlingen vil der opstå varme. Varmen og massagen øger blodcirkulationen omkring muskelfibrene.
Den øgede blodcirkulation giver muskelfibrene ilt så næringsstoffer lettere kan trænge ind, og samtidig får affaldsstofferne ud i blodet.
Smerter
Der ophobes affaldsstoffer omkring muskelfibrene hvis du f.eks. arbejder meget i den samme stilling. Det fører til spændninger i musklerne og kan give smerter og ubehag. Massage vil øge blodcirkulationen som medvirker til at spændningerne og smerterne forsvinder.
Træning
Hård træning kan give en mindre inflammationstilstand i musklerne. Bliver musklerne masseret godt efter hård træning er den øget blodcirkulation med til at sænke niveauet af inflammation og sørger for at du hurtigere restituerer og er klar til aktiviteten igen.
Angst, stress og depression
Jævnlig behandling kan virke lindrende på angst, stress og depression. Den konstante berøring er med til at øge udskillelsen af forskellige hormoner. Det mindsker niveauet af stresshormoner og samtidig sker en stigning af b.la. dopamin, som giver os en lykkefornemmelse og serotonin som især kendes fra lykkepiller.

Efter behandling er det vigtigt at drikke godt med vand, da behandlingen sætter gang i udskillelsen af affaldsstoffer.